Pénznem:

Hívjon bennünket
+36 70 270 23 67

Céges Munkaruházat feliratozás

Munkaruházat cégére szabva !


Egy vállalkozás igényes megjelenéshez ma már elengedhetetlen a cég nevének és logójának megjelenítése a dolgozók munkaruházatán.

 

Milyen a jó céges munkapóló?

Elsődleges szempont,hogy a póló kényelmes viseletet biztosítson. Nem mindegy ugyanis a textil pamut tartalma és a szövési eljárás. A test szellőzése elengedhetetlen egy pólónál főleg ha munkaruházatról beszélünk. Ezért 100% pamut pólókkal dolgozunk. A póló lehet galléros,környakú és V nyakú. Többféle textilből, anyagvastagságból lehet választani melyek sokféle színben elérhetőek.

 

Mennyi ideig bírja a mosást a nyomtatás?

A pólókon lévő nyomtatás meghaladhatja használattól függően a 2 -évet is. A minták 8 bár nyomással 164 C -fokon kerülnek rögzítésre. Biztosak lehetünk abban, hogy a nyomat élettartalma hosszú lesz mivel közvetlen a textil szálaiba kerül nyomtatásra a grafika.

 

Milyen anyagra lehet nyomtatni?

Műanyagon kívül bármire tudunk grafikát nyomtatni. Legyen alsó vagy felső munkaruházat, nyári vagy téliesített ruha, akár jól láthatósági mellény, pulóver vagy munkakabát. Ha az anyag lehetővé teszi - bármelyiket feliratozzuk.

Néhány munkaruha típusnál előfordulhat, hogy különböző kiegészítők akadályozzák az applikálást. (Pl. csattok, gombok, műanyag kártyatartók, cipzárak és kulcstartó karikák). Természetesen ez esetben is segítünk megtalálni a megoldást.

A jó színválasztás a legnagyobb ütőkártya az egységes megjelenésnél. Persze a cég profilja nagyban befolyásolja a póló színét. Nehéz elképzelni egy építő vállalkozást rózsaszín pólóban. Ezért érdemes jól átgondolni melyik szín illik a legjobban cégére.

 

Kérd árajánlatunkat : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Tel.: +36702702367

Az e-mailed tartalmazza:

 - Darabszámot

 - Grafikai anyagot (ha van)

 - A textil színét (pl: milyen színű a póló)

 


  Lehetősége van sürgősségi rendelést leadni, így rendelését soron kívül elkészítjük.

 

Rólunk mondták...

Rólunk

Viseld.hu - rólunk

Ismerje meg a cégünket aki nem csak személyes ajándék ötletekkel áll rendelkezésére...

Bővebben