fbpx

Pénznem:

Hívjon bennünket
+36 70 270 23 67

Termékcsere

 

A termékcsere menete:

 Visszaküldés, amennyiben a termék méretét szeretné cseréltetni:

1, Csomagcsere lehetőség:

Csomagolja le a terméket csak a mérethibásat. Erre azért van szükség mert ha viszi a futár a helyes méretet önnek át kell adni a mérethibás terméket. Ezt csak becsomagolva teheti meg. A csomagolást nem kell címezni. Minden esetben telefonon +36702702367 vagy e-mailban: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. jelezze felénk. Ennek költsége 1580 Ft A csomagban mindenképp tüntesse fel a termék cserélni kívánt méretét!

 2, Termék visszaküldése:

Visszaküldheti nekünk postai úton vagy csomagpontos feladással melynek költsége önt terheli. A csomagba mindenképpen tüntesse fel a termék cserélni kívánt méretét! Ennek költsége, kiküldés: 1580 Ft

 

Visszaküldés, amennyiben a termék vételárát szeretné visszakapni:

  1. Küldje vissza a terméket és adja meg bankszámla számát! melynek ellenértékét - amennyiben készpénzben, utánvétellel fizetett - a megadott bankszámla számra visszautaljuk. A termék visszaküldésének díja Önt terheli, de bármilyen szállítási lehetőséget választhat. Az eredeti számla másolatát csatolja a termék mellé! Az alábbi címre tudja visszaküldeni a terméket: Viseld.hu 9200 Mosonmagyaróvár Kökény utca 9 címre.

 

  • Bankkártyás fizetés esetén a visszafizetés a bankszámlára visszaterheléssel történik, melynek határideje 30 nap. Amennyiben a vásárlást követően megváltozott a bankszámla száma, kérjük mindenképpen jelezze felénk.

  • A csere terméket személyesen márka üzleteinkben is leadhatja, de sajnos arra nincs lehetőség,hogy a boltban visszaadjuk a termék vételárát. Ebben az esetben az Ön által megadott bankszámla számra visszautaljuk a termék vételárát.

 

Kizárólag eredeti csomagolásban visszaküldött, sértetlen árut áll módunkban visszavenni. A visszaküldött áru sértetlenségét (termék kifogástalan állapota, eredeti csomagolás, ruhafüggők megléte) munkatársunk ellenőrzi. Ha Ön a terméket használatba vette, illetve nem tudja hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszajuttatni ügyfélszolgálatunknak, akkor nem áll módunkban visszavenni a terméket.

Amennyiben minőségi kifogása van a termékkel kapcsolatosan, azt jelezze felénk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen és mi díjmenetesen kicseréljük a terméket.

 

 

Rólunk mondták...

Rólunk

Viseld.hu - rólunk

Ismerje meg a cégünket aki nem csak személyes ajándék ötletekkel áll rendelkezésére...

Bővebben