Pénznem:

Hívjon bennünket
+36 70 270 23 67

5+1 hely Szerelmeseknek

5+1 hely ahova  el kell látogatnotok kettesben .

 

Romantikus hétvége ? Séta vagy randevú? Nem tudod hova menjetek pároddal ? Ezeket a helyeket meg kell látogatnotok .

Biztos lehetsz benne ,hogy  olyan tartalmas kirándulásban lehet részetek amit nem felejtetek el egy ideig. Talán nem is gondoltad volna ,hogy ennyire sok meseszép hely van Magyarországon .

Tihany : A Balaton ékköve

Sétálj fel az apátságig kézen fogva , ha nem szereted a nagy meleget indulj neki tavasszal 20 C -fokban kellemes sétának nézhetsz elébe .
Merüljetek el a gyönyörű kilátásban , itt tényleg lehet romantikázni és egymásra figyelni. Egy egy szuper szelfit is el lehet lőni , örökítsétek meg a közös pillanatot ezzel a pazar kilátással vegyítve.

A kép forrása : programturizmus.hu

 

 


Balatonfüred : Élményekkel teli

A sétány amit minden szerelemesnek át kell élnie . Hogyan is foglalhatnám össze ezt a hangulatot , nyüzsgő és élettel teli de mégis itt tudsz igazán a párodra figyelni .A Balaton látképe maga a csoda szinte már tengerparti a hangulat. Ezt a helyet szívből ajánlom . Kapcsolódj ki és lazulj el a parton .

A kép forrása: balcsi.net

 

 


Hévíz :

Ha  pihenésre vágysz a pároddal akkor itt a helyed . Gyógyterápia és romantika elegye a Balatonhoz közel, a tótól mindössze 6 km-re, egy varázslatos vidéken található a mediterrán jellegű üdülőváros Hévíz, a maga eredetiségével, szépségével és változatosságával. Pompás kastélyok, öreg várromok és vendégcsalogató csárdák simulnak a vidék erdős dombjainak, impozáns hegyoldalainak és kedvelt borvidékének képébe.
Itt található a világ legnagyobb, lótuszvirágokkal borított termál tava, egy természeti csoda, az élet forrása.
Ha ide utazunk hosszabb időre tervezzünk, minimum egy hétvégére.

 A kép forrása: origo.hu

 

 

 


Pécs : A szerelem és kultúra bölcsője
 
Vesd bele magad a hangulatos utcák kavalkádjába , olyan érzésünk támadhat mintha nem is Magyarországon járnánk . Ettől még izgalmasabb lesz a kirándulás . Ezen a helyben csak úgy lüktet a kultúra és a művészet.
Nem érdemes kihagyni a Szerelmesek lakatjait sem, amelyek százával lógnak az örök, soha el nem múló érzés jelképeként a Janus Pannonius utca egyik vaskerítésén. Ne felejtsétek el kiakasztani a lakatotokat .

A kép forrása: pecsma.hu

 

 

 

Bakony : Túrázz és kirándulj

Túrázz a Cuha patak mentén .Érdemes kora tavasszal ellátogatni a Bakonyba mert ilyenkor a Cuha patak bő vize még látványosabb és izgalmasabb helyként tárja fel az ide érkezők figyelmét . Vesd bele magad a kalandba és engedjétek át magatokat a túrázás örömének . Ne feledkezz el a az Álmos-hegyi kilátóról sem , ami Eplényben található . Bakonytól 20 perces autóúttal érünk ide . Meseszép kilátás tárul elénk, érdemes időt szánni rá .

 

A kép forrása: kisalföld.hu

 

 


Visegrád - Dunakanyar : Múlt jelen és jövő

Magyarország egyik legszebb pontjaként emlegetjük . A folyó és a hegyek festői látványa fogad minket ahol megannyi szórakozási lehetőség vár ránk.
Többek között említem a méltán híres fellegvárat, a Mátyás király múzeumot ,vagy a gyönyörű kilátást ígérő Salamon-tornyot .
Ha egy kicsit nyugalmasabb kikapcsolódásra vágynánk és elmerülnénk a látványba akkor misem lehetne nagyszerűbb kikapcsolódás mint a sétahajózás .

A kép forrása: origo.hu

 

 

Ha tetszett a cikk oszd meg barátaiddal is.

 

Rólunk mondták...

Rólunk

Viseld.hu - rólunk

Ismerje meg a cégünket aki nem csak személyes ajándék ötletekkel áll rendelkezésére...

Bővebben