fbpx

Pénznem:

Hívjon bennünket
+36 70 270 23 67

vizöntő-asztrológia
csillagjegy-vizöntő
vizöntő-csillagjegy
vizöntő

Vizöntő - Február

Elérhetőség: Készleten

3.790 Ft
*Válassz póló színt : Tooltip
*Válassz póló méretet : Tooltip

Pólóink 100 % pamut anyagúak ,kényelmes viseletet nyújtanak az év bármely szakában. A póló színét jól tartja, mosásnál nem engedi . Tanácsoljuk az első mosást 30 C -fokon végezze ,későbbiekben már 40 C -fokon is mosható. A nyomtatott minta rendkívül tartós mosásállósággal rendelkezik . A pólót 1- 3 munkanap alatt szállítatjuk ki amit a GLS szállít házhoz.

Rendelheti utánvéttel , csomagpontba vagy előreutalással erről itt olvashat bővebben :

A Vízöntő: Jellemzés

Vízöntő horoszkóp  - Ha Vízöntő vagy, a te uralkodó bolygód az Uránusz, elemed pedig a Levegő. Ebből már látható is, hogy aki a Vízöntő csillagjegybe tartozik, az egy különösen empatikus, humánus személyiség, ahol tud, segít másokon. Őszintesége rendíthetetlen, ezért nem is kertel, a véleményét mindig elmondja, mert úgy gondolja, ezzel segíthet a legtöbbet annak, aki kéri tanácsát. Gyakran találunk e csillagjegy alatt született feltalálókat, tudósokat, sőt olyan egyéneket, akik kimagasló közösségi munkát végeznek. Ha megnézzük a Vízöntő környezetét, azt láthatjuk, hogy akkor érzi magát elemében, ha különc, különleges emberek társaságát élvezheti, és igyekszik ilyenkor is ő maga állni a középpontban.

Kiváló szónok, szereti, ha figyelnek rá és átadhatja tudását. Ami kevésbé szimpatikus, de habitusából adódik, hogy szereti, ha uralkodhat mások felett, ettől életének érzelmi része nehézkessé, akadozóvá válhat. Sokszor megesik, hogy hirtelen döntéseket hoznak, képesek kapcsolataikat egy kósza ötlettől vezérelve akár azonnal felrúgni úgy, hogy soha többet nem tekintenek vissza. A Vízöntő szereti a türkiz színárnyalatot, ami a béke jelképe. Ez a szín, amely megnyugtatja elméjét és szívét egyformán, és ennek hatására képes összeszedni, rendszerezni gondolatait. Ha türkizbe öltözik, ilyen színű tárgyakkal veszi magát körül, akkor a Vízöntő képes magát elengedni, mert oldódik a stressz és még az álma is nyugodtabb lesz.

Mérettáblázat:

A termék cseréje ,hogyan zajlik ? Kattints ide

 

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Rólunk mondták...

Rólunk

Viseld.hu - rólunk

Ismerje meg a cégünket aki nem csak személyes ajándék ötletekkel áll rendelkezésére...

Bővebben