fbpx

Pénznem:

Hívjon bennünket
+36 70 270 23 67

oroszlán-csillagjegy
csillagjegy-oroszlán
csillagjegy-póló
oroszlán

Oroszlán - Augusztus

Elérhetőség: Készleten

3.790 Ft
*Válassz póló színt : Tooltip
*Válassz póló méretet : Tooltip

Pólóink 100 % pamut anyagúak így kényelmes viseletet nyújtanak az év bármely szakában. A póló színét jól tartja, mosásnál nem engedi . Tanácsoljuk az első mosást 30 C -fokon végezze ,későbbiekben már 40 C -fokon is mosható. A nyomtatott minta rendkívül tartós mosásállósággal rendelkezik . A pólót 1- 3 munkanap alatt szállítatjuk ki amit a GLS szállít házhoz.

Rendelheti utánvéttel , csomagpontba vagy előreutalással erről itt olvashat bővebben :

Az Oroszlán: Jellemzés

Oroszlán horoszkóp  - Aki az Oroszlán jegyében született, az tisztában van azzal, hogy az élet legtöbb területén saját mag az, akire leginkább számíthat. Ezért alakul ki náluk az önfejlesztésre való igen nagy hajlam, melyet nagy erejükből táplálnak. E mellett fantasztikus akaraterővel bírnak, de elég zárkózottak is épp azért, mert saját fejlődésük áll célként a központban. Vigyáznia kell az Oroszlánnak, sokkal jobban kéne mások felé nyitni, hogy ne maradjon egyedül. Az önsajnálat és az önként vállalt magány megnehezíti a kapcsolatteremtést, lépje át saját korlátait, hogy kitágulhassanak a lehetőségei. Persze az oroszlánok nevükhöz méltóan nagy harcosként élik az életüket, ha vezető pozícióba kerülnek, kiválóan tudnak élni e lehetőséggel.

Humánus, önzetlen személyiségek, sosem kicsinyesek, kellően és nem mértéktelenül büszkék, ez teszi őket alkalmassá az irányításra. jellemüket leginkább az határozza meg, hogy a Tűz elembe tartoznak, uralkodó bolygójuk pedig a Nap. Kedvenc színe az Oroszlánnak az aranysárga, még kedvenc és számára hasznos gyógynövénye is ezt támasztja alá, hiszen ez a kamilla virág és a szintén aranysárga sáfrány. Szereti az erős illatokat is, mint a narancsolaj, vagy a gyömbér, kedvenc gyümölcse pedig a mandarin. érdekes megfigyelni, hogyan kapcsolódik, illetve hogyan mutatkozik meg ez a szép szín az oroszlán viselkedésében, hangulatában. A narancssárga és az arany szín – mert ez az Oroszlán másik kedves színe – szinte árasztja magából a melegséget, az odaadást, a dolgokhoz való optimista hozzáállás hangulatát. Ahogy az oroszlán, mint állatfajta szeret a magas szirttetőről büszkén, békésen szétnézni, és konstatálni, hogy minden rendben és, a dolgokat, eseményeket kellően uralma alatt képes tartani, úgy az e csillagjegy szülöttei is szeretik ezt az érzést és ez ad nekik további lendületet, erőt.

Mérettáblázat:

 

A termék cseréje ,hogyan zajlik ? Kattints ide

 

 

Pólóink 100 % pamut anyagúak így kényelmes viseletet nyújtanak az év bármely szakában. A póló színeit jól tartja, mosásnál nem engedi színét. Tanácsoljuk az első mosást 30 C -fokon végezze . Későbbiekben már 40 c -fokon is mosható. Rendkívül tartós mosásállósággal rendelkezik a nyomtatott minta .  A pólót 1- 3 munkanap alatt szállítatjuk ki amit a GLS szállít házhoz.

Rendelheti utánvéttel , csomagpontba vagy előreutalással erről itt olvashat bővebben :
- See more at: http://viseld.hu/polomintak/asztrologia/csillagjegy-polok-uraknak/kos-%C3%A1prilis-detail#sthash.CjmpaF8v.dpufPólóink 100 % pamut anyagúak így kényelmes viseletet nyújtanak az év bármely szakában. A póló színeit jól tartja, mosásnál nem engedi színét. Tanácsoljuk az első mosást 30 C -fokon végezze . Későbbiekben már 40 c -fokon is mosható. Rendkívül tartós mosásállósággal rendelkezik a nyomtatott minta .  A pólót 1- 3 munkanap alatt szállítatjuk ki amit a GLS szállít házhoz.

Rendelheti utánvéttel , csomagpontba vagy előreutalással erről itt olvashat bővebben :

- See more at: http://viseld.hu/polomintak/asztrologia/csillagjegy-polok-uraknak/kos-%C3%A1prilis-detail#sthash.CjmpaF8v.dpuf

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Rólunk mondták...

Rólunk

Viseld.hu - rólunk

Ismerje meg a cégünket aki nem csak személyes ajándék ötletekkel áll rendelkezésére...

Bővebben