fbpx

Pénznem:

Hívjon bennünket
+36 70 270 23 67

csillagjegy-kos
kos-ezoterika
kos-csillagjegy
kos-horoszkóp

Kos - Április

Elérhetőség: Készleten

3.790 Ft
*Válassz póló színt : Tooltip
*Válassz póló méretet : Tooltip

Pólóink 100 % pamut anyagúak így kényelmes viseletet nyújtanak az év bármely szakában. A póló színét jól tartja, mosásnál nem engedi . Tanácsoljuk az első mosást 30 C -fokon végezze ,későbbiekben már 40 C -fokon is mosható. A nyomtatott minta rendkívül tartós mosásállósággal rendelkezik . A pólót 1- 3 munkanap alatt szállítatjuk ki amit a GLS szállít házhoz.

Rendelheti utánvéttel , csomagpontba vagy előreutalással erről itt olvashat bővebben :

A Kos : Jellemzés

Kos horoszkóp  - A Kosok eleme a Tűz, uralkodó bolygója a Mars. Többnyire jóindulatúan hiszékeny emberek, de ezzel egy időben harcias, határozott személyiségek is. Hatalmas energiatartalékokkal rendelkeznek, rossz esetben némi agresszivitás is tapasztalható, de ennek nem rosszindulat az alapja, inkább a visszafojtott és felhasználatlan erő. Nagyon sok Kos alkalmas az iránytó szerepre, elszántan küzd azért, ha lehetősége nyílik egy vezető pozíció megszerzésére és azt véghez is viszi.

Döntéseit rövid idő alatt és gyakran túlságosan is hirtelen hozza meg, ettől időnként meggondolatlannak tűnhet. Az biztos, hogy a Kos örökké tettre kész, jószívű és odaadó természet, kitűzött célját, álmait szinte minden esetben eléri és megvalósítja. Szókimondó, nem beszél mellé, ami a szívén, az a száján. A Kos legkedvesebb színei a narancs és a piros. A piros utal a Tűz elemre, mely szín szorosan összefügg a vággyal és a szerelemmel, hisz ezek színe.

Mérettáblázat :

 

 

A termék cseréje ,hogyan zajlik ? Kattints ide

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Rólunk mondták...

Rólunk

Viseld.hu - rólunk

Ismerje meg a cégünket aki nem csak személyes ajándék ötletekkel áll rendelkezésére...

Bővebben