fbpx

Pénznem:

Hívjon bennünket
+36 70 270 23 67

csillagjegy-ikrek
csillajegy-póló
ikrek
ikrek-csillagjegy

Ikrek - Június

Elérhetőség: Készleten

3.790 Ft
*Válassz póló színt : Tooltip
*Válassz póló méretet : Tooltip

Pólóink 100 % pamut anyagúak így kényelmes viseletet nyújtanak az év bármely szakában. A póló színét jól tartja, mosásnál nem engedi . Tanácsoljuk az első mosást 30 C -fokon végezze ,későbbiekben már 40 C -fokon is mosható. A nyomtatott minta rendkívül tartós mosásállósággal rendelkezik . A pólót 1- 3 munkanap alatt szállítatjuk ki amit a GLS szállít házhoz.

Rendelheti utánvéttel , csomagpontba vagy előreutalással erről itt olvashat bővebben :

 

Az Ikrek : Jellemzés

Ikrek horoszkóp  - Az Ikrek igen összetett személyiség, ahogy azt a csillagjegy neve is tükrözi. Sokszor felsőbbrendűség érzete keríti őket hatalmukba, máskor pedig, úgy érezhetik, mintha valóban két személyiségük lenne. nem könnyű egy Iker szülöttnek a beilleszkedés, de persze mindezt meghatározza  az őket körülvevő társaság, a család és általában a környezet. Hallatlanul nagyon mozgékonyak, mintha minden nap 24 órát pihennének, és úgy kezdenének meg egy új napot.

A fáradtságot mintha nem is ismernék, és ez nem csak fizikai, de szellemi állapotukra és képességeikre is jellemző. Állandóan hajtja az Ikreket az új iránti kíváncsiság, majd ki csattannak a túltengő energiától. Nagy életművész, érzelmi élete is fizikai állapotához hasonlóan szerteágazó és sokszor kicsapongó lehet. Az ikrek jegyűek kedvenc és jellemző színe a barna, abból is a finomabb, melegebb változat. Ez van rájuk a legnagyobb hatással, szeretik magukat körülvenni barna színű tárgyakkal és szívesen öltöznek a barna különféle árnyalataiba. Az Ikrek a Levegő jegyébe tartoznak, ez magyarázza meg a barna színhez való kötődésüket. Kapcsolataikban könnyen mozognak, könnyedén ismerkednek és a legtöbbször megfontoltak, csak nagy ritka esetben engednek annak az érzésnek, hogy könnyelműen fejest ugorjanak kétes kimenetelű helyzetekbe. kiváló humorérzékkel bírnak az Ikrek, lételemük a viccelődés és a jó hangulat.

Mérettáblázat:

A termék cseréje ,hogyan zajlik ? Kattints ide

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Rólunk mondták...

Rólunk

Viseld.hu - rólunk

Ismerje meg a cégünket aki nem csak személyes ajándék ötletekkel áll rendelkezésére...

Bővebben