fbpx

Pénznem:

Hívjon bennünket
+36 70 270 23 67

csaillagjegy
csillagjegy-halak
halak-szülötte
halak

Halak - Március

Elérhetőség: Készleten

3.790 Ft
*Válassz póló színt : Tooltip
*Válassz póló méretet : Tooltip

Pólóink 100 % pamut anyagúak így kényelmes viseletet nyújtanak az év bármely szakában. A póló színét jól tartja, mosásnál nem engedi . Tanácsoljuk az első mosást 30 C -fokon végezze ,későbbiekben már 40 C -fokon is mosható. A nyomtatott minta rendkívül tartós mosásállósággal rendelkezik . A pólót 1- 3 munkanap alatt szállítatjuk ki amit a GLS szállít házhoz.

Rendelheti utánvéttel , csomagpontba vagy előreutalással erről itt olvashat bővebben :

 

A Halak : Jellemzés

Halak horoszkóp  - A Halak szülöttei talán a legönzetlenebb, legromantikusabb típusok minden csillagjegy közül. Épp e miatt életük során a legtöbb időt ábrándozások, álmodozások közepette töltik, de sajnos e miatt sokszor éri  őket csalódás is. Létük meghatározója, hogy állandó nyüzsgés vegye őket körül, akkor élnek, ha minden téren zajlik az élet körülöttük. A csalódásba kicsit mindig belehalnak, nem értik hogy történhet meg, hogy időnként a szerencse elpártol tőlük. A halak ragaszkodik megszokott környezetéhez, a vitát igyekszik elkerülni,igényli a nyugalmas megszokott kerékvágást, nem nagyon tudja tolerálni, ha ebből kizökkentik.

Sokan vannak a Halak között, akik valamely művészeti ágban találják meg életük célját, és a legtöbben humán beállítottságúak, sok festőt, zenészt, írót fedezhetünk fel, akik e csillagjegybe tartoznak. Az sem véletlen, hogy a Halak kedvenc színe az indigókék, a lila és a nyers zöld szín, melyeket a neptunuszi árnyalatok közé sorolhatunk és ezek legfőbb jellegzetessége, hogy megtanítják az embert arra, hogyan béküljön meg önmagával, hogy lesz képes szeretni saját magát, ez pedig a legjobb út a lelki béke és egyensúly felfedezéséhez. Az indigókék ezen felül spirituális tehetségre mutat rá és a szín szimbolizálja a megismerést is. A Halak nagyon kreatívak, és igen nagy érdeklődést mutatnak a pszichológiai tanok iránt. Elemük a Víz, uralkodó égitestük a Neptunusz, e miatt eredendően gyakran nem a megismerés,  hanem az érzelem fejt ki náluk erősebb hatást, de ha valakit megszeretnek, akkor a mellett kitartanak és őszinte, megbízható társra találnak bennük. A halak életében igen sok rossz tapasztalatot gyűjt be érzelmi szempontból, ép ezért nagyon megbecsüli, ha végre révbe ér és rátalál arra a párra, aki ugyan úgy becsüli őt. Ilyenkor hihetetlenül gyorsan ráérez arra, hogy mik az együttélés legfőbb szabályai, igyekszik a másikat jobban közel engedni magához és bíznia is könnyebb lesz ekkor.

 

Mérettáblázat:

A termék cseréje ,hogyan zajlik ? Kattints ide

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Rólunk mondták...

Rólunk

Viseld.hu - rólunk

Ismerje meg a cégünket aki nem csak személyes ajándék ötletekkel áll rendelkezésére...

Bővebben