Pénznem:

Hívjon bennünket
+36 70 270 23 67

Céges Munkaruházat

Munkaruházat cégére szabva !

Munka- és munkavédelmi ruha alatt olyan ruházatot értünk, amely megvédi a dolgozót a munkája során ért szennyeződésektől, külső behatásoktól, továbbá – az esetek többségében – egységes megjelenést is biztosít, ezzel jelezve a “hovatartozást”.

Sokan összekeverik, de a munkaruházat (vagy formaruha) és a munkavédelmi (vagy védő-) ruházat nem ugyanazt jelenti – ugyanakkor a köznyelvben mindkettőt munkaruhának nevezzük.

Munkaruházat például egy ügyfélszolgálaton dolgozó munkatárs pólója, amely nincs kitéve nagy mértékű fizikai behatásnak, inkább az egységes megjelenést szolgálja.

futópóló nyomtatás

Milyen a jó céges munkapóló?

Elsődleges szempont,hogy a póló kényelmes viseletet biztosítson. Nem mindegy ugyanis a textil pamut tartalma és a szövési eljárás. A test szellőzése elengedhetetlen egy pólónál főleg ha munkaruházatról beszélünk. Ezért 100% pamut pólókkal dolgozunk.

A póló lehet galléros,környakú és V nyakú. Többféle textilből, anyagvastagságból lehet választani melyek különböző nyomtatási eljárással nyomtathatóak.

A nyomtatási eljárás függ a céges logó kinézetétől a viselés és igénybevétel mértékétől.

Általában flex fóliával készítjük céges munkaruházatokat melyek nem haladják meg 150 db mennyiséget,igénybevételtől függően 2- év a póló és nyomtatás élettartalma. Kültéri munkát végző cégeknek ez 1 évre redukálható.

munkaruha nyomtatás a termál fürdőnek

Ha 150 darabszámnál több pólóra lenne szükség azt szitázva készítjük el. Ennek hátránya ,hogy csak nagy darabszámmal érdemes szitáztatni. A lógó minden egyes színével szitasablont kell készítenünk melyeket egyesével kell átnyomtatni a pólóra.

A jó színválasztás a legnagyobb ütőkártya az egységes megjelenésnél. Persze a cég profilja nagyban befolyásolja a póló színét. Nehéz elképzelni egy építő vállalkozást rózsaszín pólóban. Ezért érdemes jól átgondolni melyik szín illik a legjobban cégére.

 

 

 

Rólunk mondták...

Rólunk

Viseld.hu - rólunk

Ismerje meg a cégünket aki nem csak személyes ajándék ötletekkel áll rendelkezésére...

Bővebben