Távszerződés

 

A szerződés tárgya a Kaszás Balázs E.V. viseld.hu  www.viseld.hu domain-en található internetes áruházában megvásárolni kívánt árucikk.

 

Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

 Vállalkozó adatai:

Áruház neve: www.viseld.hu

Tulajdonos: Kaszás Balázs E.V

Székhely: 9223 Bezenye Kossuth Lajos út.3

Adószám: 67053160-1-28

Nyilvántartási szám: 42926706

E-mail címünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: +3670/270-2367

 

A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak a Kaszás Balázs E.V viseld.hu e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) 

Kormányrendelet alapján, távollévők közötti szerződés jön létre a Kaszás Balázs 9223 Bezenye Kossuth Lajos út.3   Adószám: 67053160-1-28

Mint Eladó, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

 

Az Eladó a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termék(ek) az azon megjelölt szállítási címre,a Szállítási feltételek alatt írtaknak megfelelően kiszállítja. 

Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik,- úgy az Eladó haladéktalanul, de legkésőbb 72 órán belül, e-mail vagy telefon útján felveszi a kapcsolatot a Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

 A Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt címre kiszállíttatott termékeket átvenni!

Utánvételnél a szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza- készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

 Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm.- számú rendelet szabályai az irányadóak.

 A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az így kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek,- és azokat a Kaszás Balázs E.V viseld.hu nem iktatja.