Viseld

logo2

Szolgáltató betart minden, a Magyar Köztársaság jogszabályaiban előírt jótállási és garanciális kötelezettséget.

 A megvásárolt terméket csak eredeti, sérülésmentes állapotban,a számla visszaküldése mellett cseréljük ki vagy vesszük vissza. 

Használt, vagy mosott ruhát higiéniai okokból semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.

A postai úton visszajuttatott termékeket könyvelt küldeményként,(lehetőség szerint ajánlott, elsőbbségi és LNK szolgáltatással kiegészítve)- megfelelő külső burkolattal ellátva, a számlával együtt adja fel. A Viseld.hu Kaszás Balázs E.V  semmilyen módon nem felel a Posta által elvesztett, vagy a szállítás közben bármilyen módon keletkezett károkért.

 

Amennyiben hibás teljesítés történt (nem azt a terméket,nem azt a színt vagy méretet kapta amit rendelt),- 

a visszaszállítás költségét a viseld.hu viseli.

Szavatossági igény benyújtására a Ptk., ide vonatkozó szabályai, valamint a 49/2003 (VII.30) GKM rendelet,

a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről útmutatásai az irányadók.

Szavatossági igény benyújtása akkor jogos, ha a terméket az útmutatásoknak (bevarrt címke) megfelelően kezelték és rendeltetésszerűen használták.

 

A visszakapott termék a probléma jellegét illetően alapvetően kétféle lehet:

 

1. Javítható hiba:

Ebben az esetben a terméket szakműhelyünkben megjavítjuk, és a lehető legrövidebb időn belül a mi költségünkre visszajuttatjuk.

 

2. Nem javítható hiba:

Ebben az esetben a hibás árut kicseréljük, vagy a vételárat visszafizetjük.

 

A kedves vásárlónk döntheti el, hogy melyik megoldás kedvezőbb a számára.

A nem egyértelműen eldönthető, vagy vitás esetekben, illetve amikor szándékos rongálás gyanúja merül föl, a kérdéses termék - a hatályos jogszabályoknak megfelelően fogyasztó kérésére, független vizsgálatra kerül, ahol szakvéleményt készítenek róla. A további ügyintézést a szakvélemény megállapításai határozzák meg.

Kaszás Balázs
Kötélgyártó 1-3
9200 Mosonmagyaróvár
Hungary
+36 70 270-2367
+36 70 270-2367

A szerződés tárgya Kaszás Balázs E.V. viseld.hu  www.viseld.hu domain-en található internetes áruházában megvásárolni kívánt árucikk.

 

Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

 Vállalkozó adatai:

Áruház neve: www.viseld.hu

Tulajdonos: Kaszás Balázs

Székhely: 9223 Bezenye Kossuth Lajos út.3

Telephely: 9200 Mosonmagyaróvár Kormos István LTP 14

Adószám: 67053160-1-28

Nyilvántartási szám: 42926706

E-mail címünk: info@viseld.hu

Tel.: +36 70 270-26367

 

A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak a Kaszás Balázs viseld.hu e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) 

Kormányrendelet alapján, távollévők közötti szerződés jön létre Kaszás Balázs E.V. viseld.hu 9223 Bezenye Kossuth Lajos út.3  Adószám: 67053160-1-28

Mint Eladó, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

 

Az Eladó a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termék(ek) az azon megjelölt szállítási címre,a Szállítási feltételek alatt írtaknak megfelelően kiszállítja. 

Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik,- úgy az Eladó haladéktalanul, de legkésőbb 72 órán belül, e-mail vagy telefon útján felveszi a kapcsolatot a Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

 A Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt címre kiszállíttatott termékeket átvenni!

Utánvételnél a szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza- készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

 Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm.- számú rendelet szabályai az irányadóak.

 A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az így kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek,- és azokat a Kaszás Balázs E.V. viseld.hu nem iktatja.