10 jel ,hogy egymásnak vagytok teremtve !

Rate this item
(0 votes)
01 szeptember

Honnan tudjuk ,hogy egymásnak vagytok teremtve ? Ezt csak ti érezhetitek. Mi az amit a másik félben megtaláltatok? A lány és fiú kapcsolata honnantól szerelem ? Ezt most 10 pontba foglaljuk nektek :)


1, Egymás nélkül semmit .

Egymás nélkül szinte már el sem tudjátok képzelni ,hogy elmentek valahova . Mozi , haverok vagy csak egyszerűen sétálni szóba sem jöhet ,hogy elindultok egymás nélkül . Ezt a haverjaitok biztosan nem értik mert még nem voltak szerelmesek ;)

2, Imádjátok együtt felfedezni .

Elutazni nyáron a Balcsira vagy csak a sarki pizzáshoz leugrani harapni valamit ,mindent együtt próbáltok ki. Ha mindkettőtökben megvan az a vágy ,hogy élményeket osszatok meg egymással akkor biztosan nagyon izgalmas és boldog szerelem vár rátok .

3, Legnagyobb titkaitokat megosztjátok egymással.

Elmondja neked élete legkínosabb sztoriját és te is megosztottál vele valami olyat ,amiről senki sem tud talán csak a legjobb barátod/barátnőd.
Ha nincs titkolnivalótok egymás előtt az egy nagyon komoly alapot teremt az érett párkapcsolathoz.

4, Ha teheted megérinted .

Ez a feromonok édes csapdájának köszönhető. Fizika vonzalom nélkül ,hogyan működhetne a kapcsolat ?

5, Tudtok veszekedni .

Semelyik kapcsolat sem tökéletes és minden kapcsolatban vannak komoly viták ,ahogy pedig a vita közben viselkedtek megmutatja , hogy mennyire szeretitek egymást . Ha a problémákat felnőtt módjára oldjátok meg akkor biztosan nem lesz nagy gond .


6, különböztök egymástól

A különbségek is összekovácsolnak titeket . Ahhoz ,hogy jól működjön a kapcsolat nem szabad minden saját szórakozásról lemondani. Tartsd meg azokat a szokásokat amik tényleg érdekelnek és a saját dolgaidra is fókuszálj.


7. Egyeznek a céljaitok

Ha egy irányba tartotok és közös a cél biztosak lehettek ,hogy a későbbiekben nem jöttök rá arra ,hogy teljesen mást akartok elérni az életbe .


8, Bírjátok egymás családját

Sok kínos pillanatot okoz ha a barátod/barátnőd családjánál éjszakázol ezért jó ha megvan a közös hang a családtagokkal. Talán erre most nem térnék ki komolyabban :)

 
9, Elfogadjátok egymás baráti társaságát

Ez fontos dolog mert a barátok támogatása nélkül a kapcsolat sem lesz a tuti. Próbáljátok meg elfogadni illetve kölcsönös szimpátiát kialakítani .

10, A legfontosabb a Hála

Légy hálás ,hogy melletted van és ne csak elvárj mert ez feszültséget okoz . Hidd el, amit beleteszel azt vissza is kapod és ha ez megvan akkor biztosan önmagad lehetsz .Read 2583 times Last modified on szombat, 03 szeptember 2016 16:51
More in this category: Legénybúcsú »