Kos - Április

Értékelés: Még nincs értékelés
Hozzáférhetőség:készleten 100 termék
Termékkód:Férfi Kos - Árilis
Fogyasztói ár: 3.790 Ft
Válassz póló színt :
Válassz póló méretet :

Pólóink 100 % pamut anyagúak így kényelmes viseletet nyújtanak az év bármely szakában. A póló színét jól tartja, mosásnál nem engedi . Tanácsoljuk az első mosást 30 C -fokon végezze ,későbbiekben már 40 C -fokon is mosható. A nyomtatott minta rendkívül tartós mosásállósággal rendelkezik . A pólót 1- 3 munkanap alatt szállítatjuk ki amit a GLS szállít házhoz.

Rendelheti utánvéttel , csomagpontba vagy előreutalással erről itt olvashat bővebben :

A Kos : Jellemzés

Kos horoszkóp  - A Kosok eleme a Tűz, uralkodó bolygója a Mars. Többnyire jóindulatúan hiszékeny emberek, de ezzel egy időben harcias, határozott személyiségek is. Hatalmas energiatartalékokkal rendelkeznek, rossz esetben némi agresszivitás is tapasztalható, de ennek nem rosszindulat az alapja, inkább a visszafojtott és felhasználatlan erő. Nagyon sok Kos alkalmas az iránytó szerepre, elszántan küzd azért, ha lehetősége nyílik egy vezető pozíció megszerzésére és azt véghez is viszi.

Döntéseit rövid idő alatt és gyakran túlságosan is hirtelen hozza meg, ettől időnként meggondolatlannak tűnhet. Az biztos, hogy a Kos örökké tettre kész, jószívű és odaadó természet, kitűzött célját, álmait szinte minden esetben eléri és megvalósítja. Szókimondó, nem beszél mellé, ami a szívén, az a száján. A Kos legkedvesebb színei a narancs és a piros. A piros utal a Tűz elemre, mely szín szorosan összefügg a vággyal és a szerelemmel, hisz ezek színe.

Mérettáblázat :

 

 

A termék cseréje ,hogyan zajlik ? Kattints ide

 

Legfrissebb vélemény

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Most kérjük, hogy írja meg (röviden) a véleményét....( min. 100, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Értékelés:
Begépelt karakterek:

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés