Bika - Május

Értékelés: Még nincs értékelés
Hozzáférhetőség:készleten 100 termék
Termékkód:Férfi Bika - Május
Fogyasztói ár: 3.790 Ft
Válassz póló színt :
Válassz póló méretet :

Pólóink 100 % pamut anyagúak így kényelmes viseletet nyújtanak az év bármely szakában. A póló színét jól tartja, mosásnál nem engedi . Tanácsoljuk az első mosást 30 C -fokon végezze ,későbbiekben már 40 C -fokon is mosható. A nyomtatott minta rendkívül tartós mosásállósággal rendelkezik . A pólót 1- 3 munkanap alatt szállítatjuk ki amit a GLS szállít házhoz.

Rendelheti utánvéttel , csomagpontba vagy előreutalással erről itt olvashat bővebben :

A Bika : Jellemzés

Bika horoszkóp 2015 - 2016 - A Bika a föld elembe tartozik, a Vénusz az uralkodó bolygója. Kitartó, céltudatos, hatalmas energiákkal, de ennek ellenére feltűnően nagy türelemmel és empátiával rendelkező személyiségjegyeket hordoz. Türelme szinte végtelen, minden körülmények között képes higgadt maradni. Az előfordul, hogy döntéshelyzetben csak lassan és nehézkesen képes elhatározni mit is tegyen, főleg, ha valami nagyobb változásról kell döntenie.

Az újat nehezen fogadja be, szereti a stabil, megszokott helyzeteket és dolgokat. A legtöbb Bika pártolja, szereti és gyakorolja a különféle művészeti ágakat, sőt ilyen közegben él igazán. A családját minden másnál fontosabbnak tartja, mindent megtesz és megteremt számukra. Könnyen esik a lustaság, kényelmesség csapdájába, de amikor magába néz, erőt merít és átlendül ezen. Párját, gyermekeit védelmezi és óvja igazi Bika módjára. Aki egy Bikával él együtt, annak feltétlenül tudnia kell, hogy mennyire imádja a családját, de egyet soha ne tegyen vele, meg se próbálja őt megváltoztatni, mert akkor menekülőre fogja.

 

Mérettáblázat:

 

A termék cseréje ,hogyan zajlik ? Kattints ide

Legfrissebb vélemény

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Most kérjük, hogy írja meg (röviden) a véleményét....( min. 100, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Értékelés:
Begépelt karakterek:

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés