Táborozás : Egy Örök emlék mindenkinek

 

 

De mi az a tábori póló ?

Egy póló ami különleges , egységet ad a csapatnak és erővel vértez fel . Brit tudósok igazolják ,hogy a tábori póló olyan mint seregnek a surranó . 

És mi van legendák mögött :

A póló mely öltöztet és egyben praktikus is, mert felszívja a nedvességet és a legnagyobb táborosoknak évek múltán is megvannak emlékbe a nagy becsben tartott táboros pólók melyeket ereklyeként őriznek a kellemes emlékekkel együtt.

Legfőbb tulajdonsága :

Pamutból készül és extra kényelmes viselet kicsiknek és nagyoknak egyaránt amely 92- mérettől elérhető.  A szivárvány összes színével , hogy színesen teljenek a tábori napok . Mérettől függően emblémázva valamint a két oldalán eltérő méretű nyílásokkal ellátott zsákszerű képződmény, melyet jellegzetes T-alakja miatt angolszász országokban T-shirtnek is neveznek. Persze ezzel még nem tártuk fel a tábori póló legfőbb tulajdonságait hisz egy tábor a gyerekekről szól és ez teszi különlegessé .

Jellemzők : Színes egyéniségek

Színe attól függ ,hogy éppen milyen táborról van szó. Kint a szabadban fognak zajlani az események vagy éppen bent fedett helyen ? És ,hogy milyen játékokat iktatunk a programba . Rejtőzködés vagy épp az ellentéte a láthatóság a cél.  A megfelelő szín kiválasztása hozzájárul a minőségi táborozás élményéhez ugyanakkor ha több részre van osztva a tábor vagy több feladatot kell ellátni a táborozóknak használhatjuk csapatok ,csoportok megkülönböztetéséhez is.

Strapabíró akár a csapat :

Ezeket a pólókat arra tervezték ,hogy minden pillanatban velünk legyenek így a póló anyaga könnyű , bármikor viselhető. A fonal amellyel varrták strapabíró fonalból készült . Ha koszos lesz a nagy kalandok folyamán csak ki kell öblíteni nem kell attól félni ,hogy mintája fakul vagy a mosási útmutatókat betartani hisz a tábor nem erről szól .

Csapatszelem erősítése:

Csapatpólót öltve egyből jókedvre derülnek a táborosok ez a tulajdonság akkor jelentkezik mikor több táboros tartózkodik egy helyen . Ez a vidámság kihatással lesz az egész tábor légkörére. Csak rájuk kell adni és máris szuperhőssé válnak egy - egy játék során . Sportoláshoz ideális ruhanemű.

 

Hogyan válasszuk ki a méretet  ?

Legegyszerűbb megoldás ha táborozási beíratásnál elkérjük a szülőktől a megfelelő méretet . Ha nem vagyunk biztosak benne nézzük át a mérettáblázatokat amiket lefele görgetve megtalálunk . Ugyanakkor – ahogy a mondás tartja -, a méret nem (mindig) számít, épp ezért: sosincs rossz méret .

Hogyan juthatsz hozzá a tábori pólókhoz ?

Nagyon egyszerű, kérd árajánlatunkat egy megközelítő darabszámmal ,hogy mekkora sereget kell felruházni .  Ha már van elképzelésed, hogy előre - hátra szeretnél feliratot akkor kérlek azt is írd meg nekünk így egy komplett árat tudunk neked adni és attól sem kell félned ,hogy az áron változtatunk ha 10 darabbal több póló kell majd mert annyian jelentkeznek. Ha van logótok csatold azt is mert mindjárt látjuk milyen mintát kell majd a pólóra nyomtatni így minden félreértést kiaknázunk .

Te.: +3670/270-23-67      Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Reméljük egy újabb élmény részesévé válhatunk .

Baráti üdvözlettel, Kaszás Balázs

 

Gyermek mérettáblázat :

 

 

 

 

Felnőtt mérettáblázat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read 1999 times Last modified on szombat, 13 máj. 2017 10:32