Rate this item
(0 votes)

Technológiánk :

Transfer:

Transzfer-fóliás nyomtatáskor a kívánt mintát színes lézernyomtatóval, egy speciális papírra nyomtatjuk, majd az hőprés segítségével visszük fel a pólóra.Ebben az esetben lényeges különbség van a világos és sötét textíliákra való nyomtatáskor. Előnye ennek a nyomtatásnak, hogy fotók és színátmenetes grafikák,logók nyomtathatók.
Sötét textíliák esetén, egy fehér alapszínű fólia használatos, mely teljes egészében felkerül a pólóra. Ilyenkor a kapott nyomat teljesen szín hű lesz (a fehér alap miatt). A fóliát úgy kell elképzelni, mint egy matricát. A matricára felkerül a minta, majd ezt az egészet lehúzzuk a hordozó rétegről. Természetesen ez nem ragasztóval kerül a pólóra, hanem ezt is hőprés gép segítségével préseljük az anyagra.
Szükség esetén vágójeleket helyezünk a nyomtatott transzfer hordozó anyagra és körbevágjuk plotter vágó segítségével ami egy tökéletesen kontúr vágott grafikát eredményez.Plotteres vágás: Flex és flock fólia

A felhasznált fólia, egy vékony, rugalmas, gumi-szerű anyag vagy egy bársonyos tapintású, domború nyomat melynek egy részét szó szerint beleolvasztjuk a póló anyagába. Ez egy viszonylag alacsony hőfokon olvadó anyag. A fólia teljes keresztmetszetében azonos színű, így ha felülete sérül is, a szín továbbra is megmarad.

Hátránya, hogy a felhasznált fóliákból előre legyártott színválaszték van, így 'egyedi' színek készítésére nincs lehetőség. Grafikától függően 1-4 szín alkalmazható a színskáláról.
Céges pólók és egyedi szöveggel ellátott pólók kivitelezésére a legalkalmasabb és legmegfizethetőbb technológia emellet nagyon tartós nyomatot képez a textilen.


Flex fólia :

 

Flock fólia :

Read 1838 times Last modified on péntek, 20 október 2017 15:10