Pénznem:

Hívjon bennünket
+36 70 270 23 67

Hangolódjunk a Valentin napra a viseld.hu segítségével!

 

Mi jut eszedbe, mikor meghallod: Valentin nap? Nekem például a vörös szín ugrik be elsőnek. Vörös rózsa, vörös szív alakú bonbon és a többi vörös klisé. És természetesen a szerelem! A pillangók a gyomorban, a mérhetetlen boldogság. És még több vörös rózsa. Mondjuk vicces, mert sosem kaptam semmi ilyen ajándékot a páromtól, mégis ezek jelennek meg előttem, ha meghallom ezt a két szót. Oh, és persze a gyertyafényes vacsora. Az nem maradhat ki a sorból!

 

A Valentin nap mindig is egy megosztó ünnep volt az emberek között. Ezt a napot lehet szeretni és lehet utálni. Mindenki maga dönti el, úgymond melyik táborhoz tartozik. Vannak akik túlzásba esnek, vannak akik rosszul lesznek ettől az egész felhajtástól. Szerintük ez csak egy mondva csinált ünnep, csak egy Amerikától átvett valami, ami nem is nevezhető ünnepnek.

 

Most jöhetne egy száraz bejegyzés a Valentin nap kialakulásáról, egyházi mivoltáról. Bálint nap meg egyebek. De nyugi! Én ezt kihagyom. Úgy vélem, akit bármilyen formában érdekel a szerelem ünnepének eredete, az már rég utána nézett vagy utána fog nézni. Tudjátok a Google a barátotok!

 

 

 

Jó magam szeretem ezt az ünnepet. Szeretek kedveskedni a páromnak akár kisebb, akár nagyobb ajándékokkal. Nyilván nem csak ezen a napon kell kimutatnunk szerelmünk, mégis van valami különleges varázsa ennek az egy napnak. Ezen a napon „legálisan” lehetünk érzelgősek, csöpögősek és mindenféle bűntudat nélkül viselkedhetünk úgy, mintha a párunk egy hatalmas plüss mackó lenne, akit lehet simizni, nyomorgatni és mindenféle béna beceneveken szólítani.

 

(Bocsi fiúk, tudjuk, hogy ez nektek nem olyan hiper szuper érzés, mint nekünk. De mindig hősiesen álljátok a sarat, amikor a barátnőtök átváltozik egy szivárvány színű felhőkön lépdelő szerelembombává.)

 

Valljuk be, mi lányok néha-néha ettől függetlenül is szeretünk érzelgősek lenni. Magyarul mondva szeretünk ölelkezni, odabújni, pityeregni a nagy semmin és csak úgy elmeredni a nagy szerelemben. És most a fiúk is nyugodtan bevallhatják, hogy néha napján bizony nekik is jól esik ez az egész. Biztos vagyok benne, hogy ők is ugyanúgy szeretnek szerelmesek lenni, mint mi. Csak ők nem lépkednek semmilyen felhőn, vagy ha mégis, nem úgy mutatják ki. Számukra is fontos, hogy boldognak lássák párjukat és mindent megtesznek, hogy meglepjék őket. Kifejezetten ezen a napon. Elárulok egy személyes emléket az én életemből. Tavaly is hétköznapra esett február 14. Hulla fáradtan estem haza a munkahelyről és hatalmas meglepetés fogadott. Mécsesekből kirakott szivecske az asztalon, valamint egy szerelmes üzenet és egy csodás kis ajándék. Mondanom sem kell milyen jól esett. Jól esett, hogy gondolt rám. Jól esett, hogy időt szánt erre az egészre és jól esett, hogy így nyíltan kifejezte, mennyit is jelentek számára. Higgyétek el fiúk, bármivel is lepitek meg a párotokat, hatalmas örömet okoztok nekik!

 

Minden ünnep előtt már jó előre töröm az agyam, mivel is lepjem meg életem szerelmét. Nagy dilemma ez. Mindig valami egyedi és maradandó dolgot szeretne az ember, amire ha évekkel később ránéz, eszébe jut az alkalom és mosolyt csal az arcára. Számomra fontos, hogy a csoki vagy bármiféle édesség csupán kiegészítő legyen. Kifejezetten édes szájú vagyok, így nálam esélye sincs egy tábla csokoládénak az életben maradásra. A megmaradt csokipapírt meg nem szokta elrakni az ember. Ebből adódóan nagyon örülök, ha valami olyan dolgot kapok, amit el tudok tenni. Amit tudok őrizgetni és amiből egy szép emlék válik!

 

Ebben az évben a viseld.hu oldalra szavaztam ajándék beszerzés szempontjából. A páromnak készítettem egy egyedi pólót. Már alig várom, hogy lássam, miként is fog reagálni, mikor meglátja, hogy a kedvenc szuperhősének logója virít a vadiúj pólóján. Biztos siker!

 

Hihetetlen nagy és különleges választékkal rendelkezik a webshop. Külön kiemelném az oldalon található Páros Termékek menüpontot. Sok-sok klassznál klasszabb dolog közül választhatunk. Pólók, pulcsik, bögrék, párnák, karkötők és még sorolhatnám. Változatos méretekben és színkombinációkban sincs hiány! Itt mindent megtalálsz, amire csak szükség lehet egy szuper ajándékhoz! Ha mégsem találtok az ízléseteknek megfelelő terméket a felsoroltak között, ne feledjétek, bármikor kérhettek egyedi tervezésű ajándékokat is!

 

Rólunk mondták...

Rólunk

Viseld.hu - rólunk

Ismerje meg a cégünket aki nem csak személyes ajándék ötletekkel áll rendelkezésére...

Bővebben