Pénznem:

Hívjon bennünket
+36 70 270 23 67

Új év, új élet

                                              

Új év, új élet

Bár most már hetekkel túl vagyunk a szilveszteren, amikor rendszerint megtesszük az ígéreteinket és fogadalmainkat a következő évre, még időben vagyunk ahhoz, hogy eldönthessük, milyen évet szeretnénk idén. Ehhez érdemes – amíg emlékszünk – végiggondolni az elmúlt év kudarcait, örömeit és tanulságait, és egyben jó néhány gondolatot szánni arra, hogy mikor és milyen módon szeretnénk változtatni azokon a dolgokon, amelyek nem tetszettek.

A múlt év dolgait kezeljük most már bizonyos távolságtartással. Az már a múlt, amin nem tudunk változtatni, így egyetlen dolgot tehetünk: levonjuk a konzekvenciákat az eseményekből. Ne időzzünk túl sokáig a múlt már élettelen dolgainál, ne rágódjunk, sőt igyekezzünk, hogy amihez túlságosan kötődünk, amibe túlságosan kapaszkodunk, azt szépen lassan engedjük el.

Az év kezdete pszichésen is és energetikailag is egy új időszak nyitánya. Itt állunk az ajtóban, vagy még csak néhány lépést tettünk befelé, még nem szennyezte be ezt az új időszakot csalódás, bánat és terhek. Még várunk, megfigyelünk, felmérjük a terepet, még elidőzünk a – ha nem is a valóságban, de a lelki értelemben – fehér tájon.

Őrizzük meg a nyitottságunkat és vessük össze a múlt év tapasztalatait az ez évi vágyakkal, tervekkel. Tartsuk még meg a hitünket, az erőnket és a lendületünket, úgy tervezgessük a jövőt. Mi az ami lendületet ad? Mi az ami meggyógyít egy kellemetlen tapasztalat után? Mi az ami erőt ad, hogy belefogjunk valami újba?

A legtöbbünknek ez a szeretet és a kötődések. Ha elég nyitottak vagyunk, a lelkünkkel kitapogathatjuk azt a védőhálót, amely körbevesz bennünket, és abból a szeretet-energiából épül, amely árad köztünk és a szeretteink között. Ígérjük meg magunknak, hogy ezekre a kapcsolatokra idén még nagyobb hangsúlyt teszünk, még több figyelmet fordítunk, mint eddig!

És ha alkalom adódik rá, ha elég vicces kedvünkben vagyunk, ha a szemünkben könnyekkel, de mély maghatódottsággal gondolunk valakire, nézzük át a Viseld.hu kínálatát, hátha találunk valakit, aki felé kifejezhetjük a kötődésünket egy páros pólóval, bögrével vagy párnával. Legyen ennek az évnek minden hétköznapja és ünnepnapja a szereteté, törődésé – no és persze a szeretet demonstráló ajándékoké!

Rólunk mondták...

Rólunk

Viseld.hu - rólunk

Ismerje meg a cégünket aki nem csak személyes ajándék ötletekkel áll rendelkezésére...

Bővebben