Pénznem:

Hívjon bennünket
+36 70 270 23 67

Sorsfordító évforduló

 

Sorsfordító évforduló

 

Mindannyian a párunkat keressük, már egészen pici korunk óta. Az emberben a másik felének hiánya olyan mitológiai hiányérzetet kelt, amely egész életén át hajszolja, egészen addig, amíg rá nem talál valakire, akiről azt reméli, hogy ezt az űrt hosszú távon, megnyugtatóan be fogja tölteni. Egy-egy komoly kapcsolat elindulása ezért sorsfordító jelentőséggel bír.

 

Ha két ember egymás mellett, egymás kezét fogva folytatja az útját, az élet sok szempontból megváltozik. Egyrészt számos dolog értelmet nyer, másrészt viszont az élet sok, addig természetes paraméteréről le kell mondanunk. Közös célokat tűzünk ki, és számos erőfeszítést teszünk a másikért, a MI fennállása és eredményessége érdekében.

 

Amíg sikeresnek érezzük ezt a közös vállalkozást, az „alapítás időpontja”, vagyis a kapcsolat kezdetének napja egy nagyon fontos dátum, mindkét fél számára. Aki úgy érzi, hogy a párja a támasza, segítője az útján vagy éppen olyan élményeinek a forrása, amelyektől jobb emberré vált vagy közelebb került a céljához, hálát érez azért, hogy azon a napon a sors elébe sodorta a másik embert.

 

Ha az évfordulónkat szerelmes páros pólóval ünnepeljük meg, (majdnem) örök emléket állítunk a kezdetnek, az egymásra találásnak, a közös élet indulásának, sőt világgá is tudjuk kürtölni ezt. A kezdő dátum megörökítése azért is hasznos lehet, mert a páros férfitagja – bár valószínűleg ő is érzi a dátum, illetve az életében előállt fordulópont fontosságát – gyakran nem szereti az érzelmeit külsőségekbe önteni, vagyis egyszerűbben szólva: elfelejtkezik az évfordulókról. Tehát innentől kezdve neki is segítünk, hogy elkerülhesse az emiatt elmarasztalásokat és sértődéseket.

 

Ha közösségben megyünk, mások is láthatják, hogy összetartozunk, hogy ezt fontosnak találjuk, hogy együtt kezdtünk új időszámítást a szerelmünk kezdetén.

Karinthy szerint egy nő pont annyira nő, amennyire a mellette levő férfi. A páros pólóinkon díszelgő „king” és „queen” feliratok pedig arra utalnak, hogy amióta egymás mellé kerültünk az életünk útján, azóta lettünk az élet királya és királynője.

 

Rólunk mondták...

Rólunk

Viseld.hu - rólunk

Ismerje meg a cégünket aki nem csak személyes ajándék ötletekkel áll rendelkezésére...

Bővebben